Sunday, September 12, 2010

specky girls

raya lagi~ hari ni baru aku kenal dua pupu tok sebelah mak aku. anaknya tiga pupu dengan mak, cucu dia kiranya empat pupu la ngan aku. susah ooo nak jumpa sebab mereka ni tak stay kat terengganu. sebab? sedara maraku yang bertebar tebaran seluruh malaysia.. wee~ wee~

bersempena dengan tajuk entry, makanya ingin aku pointkan dekat sini mereka yang selalu aku bergosip, yang ber- hu ha hu ha, teman ketawa, teman menangis, teman berhiyah hiyah, bercengkerama, berjalan-jalan, teman terkutuk, mengutuk, dikutuk...

dan dengan ini, ingin aku memperkenalkan mereka- dengan speknya. Ini mereka~



ini bukan gambar yang latest. tapi aku pastikan mereka nampak cantik lam gambar gambar ni. =)

masing masing dengan spek berjenama yang tersendiri, style sendiri. power spek pun semua yang top top. tapi yang paling dasyat, tu ha.. yang baju kaler biru. naz namanya. silaunya lebih 300. tu la.. duk ngadap facebook je berejam rejam. yang pinky dan whitish tu kalau sebut pasal kereta, sampai esok pun tak abes. mengalahkan jurutera! aku je la yang duk dengo je. tak tau nak sambung apa yang diorunk cakap. gambar bawah tu, yang yellowish tu namanya ym. bukan yahoo messenger tapi Yang Mulia. kerabat diraja tu~ tengku nadia namanya.

sekarang aku nak perkenalkan rumet sejati yang semuanya pakai spek...

.. searching the best photo of them...
....
..
.


l.o.a.d.i.n.g




tada!!!

alaa... tapi gambar ni azi ngan izan tak pakai spek. tak pe. Untuk memuaskan hati aku, kejap. aku nak pakaikan spek kat diorunk.

ye! itu yang aku mau. tapi spek ni tak cantik la.

gorgeous kan kawan2 aku ni? cantik cantik. ayu. manis je. senyum pun control je lam gambar ni. sejuk mata memandang. sila tepuk tangan untuk mereka. mereka ni pun semua dah di chop orang. jadi, sila kecewa.

yang peliknya, apsal pulak aku tak pakai spek? semua orang sekeliling aku pakai alat itu. haa.. tu la untungnya banyak barang2 yang warna hijau. baek untuk kesihatan mata tau. jadi, tirulah saya! :p

tapi kan, macam mana agaknya muka aku bila pakai spek?

sila abaikan kening dan misai.

ha ha ha!

tak pasai pasai pegi conteng muka sendiri. tapi macam tak sesuai je pakai spek. dah la pipi tu macam roti yang taruk 10 paket mauripan. bambam!

p/s: jari tersusun meminta ampun kat azi ngan izan. tapi siyes korunk nampak comey ngan spek katun tu. ^o^

5 comments:

apik pehe said...

hahaha..daznyte,apik amik gambar tu wat wallpaper dekstop ek...hahaha..

*_NaZa_* said...

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

daznyte said...

boleh2.. sila2.
letak skali gmbr charlie chaplin kat sebelah gambar tu.. haha

notahatiseoranglelaki said...

tp lawa gak ko ad misai n jnggut
hahaha
tp cnfirm au x nak jmp ko lg
hahaha
awek yg ats tu
comel2 gak
haha

daznyte said...

naza-- mari kite gelak.. hahahahaha~ tapi macam comel kan misai ngan kening tu..

zul-- aku dah tau zul. ko memang. ko ske kat kwn2 ak eh? meh cni amek borang ngan aku. bia aku interview dulu..

Related Posts with Thumbnails