Tuesday, March 29, 2011

cupcake

22 mei dah dekat dah. tingin sangat nak bagi something yang special tuk bonda. taun lepas aku bagi ape eh? urm... oke. rahsia. aku ni jenis tak suka sangat beli barang tuk diri sendiri. tapi untuk orang yang special, ak tak kisah~

nak rancang present birthday biasanya memang aku plan awal awal. sebab? hari special kan. tak mungkin la ak lupa. mami tak harap pun present. tapi, kalau boleh ak nak ada tanda. tanda ingatan befday tuk tahun ni dan ni.

oke. straight to da point. taun ni ak naaak sangat bagi something yang chomey and colourful for her. apa? ye~ ini~~


~CUPCAKES~


she doesnt like choco things. so, i guess that this is the most perfect cute little cake for cute fond mommy.


i love her. sangat sangat.

shes the only one. ♥

kalau sebelum ni, hari jadi mami, ak ngan ayah jd chef. eh tak. ayah je jadi chef. ak jadi penolong je. tapi tak tau la kalau tahun ni ayah nak buat surprise tuk mami. he's unpredictable dengan romantic yang amat. haha.. ooppss! sorry. oke. sape yang jeles di sini? ye. aku. sape? ye. aku.

tapi.. kalau tengok tarikh, macam tak sempat je ak balik time befday mami. oke. tak besh la guna mami. nak guna ibu la pulak. oke. ibu.

sesuka hati je kan aku tukar tukar panggil bonda aku ni. takpe. bonda tak kisah.

back to the story.

untuk ibu, ak cuba buat yang terbaik untuk dia. oke. i mish her a lot. i mish her smile. i mish her laugh. i mish her jokes. i mish her face. i mish her ait now.

oke. dah nisah. dah dah. gi buat keje.

jap la..!

tak kisah la apa nama pun ak panggil mak ak tu, mami, ibu, ummi, bonda. yang penting, kalau ak panggil..

"ibu~~ "

mak akan jawab - "ye~!"

suke! ^_^

tapi kekadang tu dye diam je. malas nak jawab. sebab ak ni jenis suka panggil panggil orang.

sori mom! sabo la dengan perangai pelik anakmu ini. mami! jom nyanyi lagu seiring dan sejalan jom~! ajak ayah nyanyi skali. har har har~

oke. dah. entry ini sengaja diwujudkan akibat ke-mish-an yang teramat.

sambung keje~

p/s: ihy = i heart you. take note pliz. =)


2 comments:

Jαnnαhツ said...

wa, bestnye cuppies red velvet!

daznyte said...

tu ah.. nk gp bli ni..

Related Posts with Thumbnails