Friday, November 26, 2010

holiday~

game yang paling aku suke. holiday island. sebab satu, warna dye cantik. kedua, aku memang suke tengok orang kecik jalan terkedek kedek dalam game tu duk jalan jalan. ketiga sebab aku bajet la yang aku ni pemilik resort terkemuka dunia. har3! rasa macam happy tengok orang datang tempat kite tuk berholiday. ^_^


dan pejam celik pejam celik, esok dah nak balik dah. dah abes semester 5. semester yang memang mencabar. sangat thrill. terasa macam beraksi dalam cerita midnight movie, tak pun macam cerita zombie. berlari2 nak selamatkan diri. semester ni jugak la semester yang saaaalu je nak tacing2. duk berenang2 dalam kolam air mata. haha. hadoih! semester ni jugak la terasa macam terbang sambil lambai2 pelangi.


pagi nanti nak abeskan masa makan popcorn sambil tengok presentation psm 1. mentang2 la aku da abes present, nak berlagak cool la pulak kan? oke2.. tak tak.. aku sebenarnya nak jadi pom pom girl. to the left! to the right! weeee~ yeah! oke. aku ngaku yang aku tak reti nak cheer dan leader kan keadaan.

urm.. kolej dah sunyi. ramai yang dah balik. pagi nanti pun ade yang tarik beg keluar dari kolej. dan aku? esok balik~ my aunt yang amik. anak sedare kesayangan la katakan. almaklum, mak ngan ayah tadek. nanti bila dah balik jadi pelarian la pulak. segan duk rumah makcik. urm.. nk balik rumah sendiri la. sebab? for me la kan, the warmest place in this cold world is.. home-sweet-home~ waa!! cepat la 2 disember!

owh.. batuk dan batuk dan batuk. gotta sleep. tata~ petang esok aku nak singgah sini lagi. ^_^

p/s: dah tadek rahsia dah...

2 comments:

apik pehe said...

huhuh..kuat la nisah men game..haishh..da donlod kamen rider terbaru?

daznyte said...

hehe.. game tu comey la..
skang dh xminat sngt kamer rider..
suke tngk barbie ngan tinker bell plk.. haha

Related Posts with Thumbnails