Wednesday, October 13, 2010

mau geografi

baru je balik lepas present flash application dekat sekolah rendah kat pekan. memang kitorunk bagi banyak sangat effort kat projek ni. sampaikan psm pun aku letak tepi kejap. malam tadi pun aku tak tau la aku tido pukul berapa. tapi yang pastinya pukul 4 pagi still lagi ber-oovoo tanya sana sini.

oke. dipendekkan cerita, pembentangan courseware geografi group kitorunk memang umpphh! memang aku salute dengan team member aku. mereka hebat! aku sebenarnya nak mintak maaf banyak banyak kat diorunk sebab animation yang aku buat berhari hari tu aku terdelete. geram! salah aku jugak. yang aku pegi maen klik2 kat frame tu asal?

lepas present, group budak multimedia present. storyboard diorunk cantek sangat. group kitorunk buat pakai slide je. animation diorunk sangat hebat sampai kami terdiam.

.....

tetibe ada suara lecturer kat belakang aku.

"apa you rasa sekarang?"

dah la aku tengah terasa down sebab kehebatan application diorunk dengan application group kitorunk jauh sangat bezanya. macam langit dengan bumi. tetibe pulak kan lecturer gtau macam tu... terasa down macam tenggelam dalam tanah dah.

makanya, time balik dalam bas, mata tengok je kat luar tingkap bas. merenung pokok2 dengan hati luka berdarah2...................... waa!! seddih! seddih!



tak pe tak pe!! pasni nak buat storyboard cantek2. nak beli krayon buncho banyak banyak. tengok la nanti!!

p/s: goodbye for these 4 days~

2 comments:

Huda Luna said...

huhu jom kite men kaler2 cantik2 lepas ni
eleh takat ulat bergerak2 x heran la kn
hukhuk!

~♥~A.f.i.f.a.h.S.o.l.e.h.a.h~♥~ said...

sabar ye syg..think +ve..yg pasti x lme lg kite akn grad!!!yeay!!

Related Posts with Thumbnails